Elite Gold Case’den İstanbul Desenli Nevresim Takımı

Gold Case

Gold Case - İstanbul Nevresim Takımı

Elite Gold Case markası, Exclusive Serisinden İstanbul desenli saten nevresim takımı gibi pek çok farklı ürün grubuyla çok kısa bir süre için özel indirimiyle Markafoni‘de sizleri bekliyor. Hem çift, hem tek kişilik üretilen, pastel renkleri ve modern çizgisiyle tam İstanbul aşıklarına göre tasarlanmış bu nevresim takımından vazgeçemeyeceğiz gibi görünüyor.

Ayrıntılı bilgi için : www.markafoni.com

About author View all posts

brc

3 CommentsLeave a comment

  • evet ben bu ürünü aldım.ASLA TAVSİYE ETMİYORUM.MARKAFONİDEN ALDIM.YIKADIM.YASTIKLARINI BALON GİBİ ŞİŞİRİP ÇOCUĞUNUZA VERİN OYNASIN.TABİİKİ DALGA GEÇİYORUM.DEMEK İSTİYORUM Kİ ASLA HAVA ALMAYAN.ÖLDÜRESİYE TERLETEN BUNALTAN BİR NEVRESİM.EVET BEN BİR İSTANBUL AŞIĞIYIM ANCAK, BU NEVRESİM GERÇEKTEN KANDIRMACADAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL.LÜTFEN KANMAYIN.iade edeyim desem inanın moralsizlikten ona bile takatim yok.

  • bende kesınlıkle tavsıye etmıyorum ayrıca bu nevresımlerın dıkıslerını bıle bız yaptık naylon yıkayınca bır ıse yaramıyor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.